7728 Somberek, Rákóczi Ferenc utca 21.
06 30 829 6138
siskola@altisk-somberek.edu.hu
X46.0804827 - Y18.6596983

Június 20-án ünnepélyes keretek között bezártunk egy eredményes, eseménydús és sikeres tanévet iskolánk udvarán.

Elérkezett a számvetés ideje, mindenki kapott egy képet az elmúlt időszak munkájáról. Elhangzottak a versenyeredmények, a jeles tanulóink, igazgatónőnk gratulált a kitűnően teljesítő diákoknak. Büszkék vagyunk a kitűnő diákjainkra, akik az idén 29-en vannak és minden diákunkra, aki megtartotta korábbi eredményét, illetve javítani tudott a félévi bizonyítványán.

Kitűnő tanulóink az osztálytermekben, könyvjutalomban részesültek a Sombereki Iskoláért Közalapítvány jóvoltából. Valamint egy ingyenes belépőt kaptak a Fővárosi Nagycirkuszba a Mohácsi Tankerületi Központ jóvoltából a Sztyeppe illata című előadás megtekintésére.

Szívből gratulálunk mindenkinek az elért eredményéhez!

Igazgatónő megköszönte mindenkinek a munkáját, aki hozzájárult az elmúlt tanév sikereihez! Majd megköszönte a pedagógusoknak a tanév eredményességét, a sok törődést, szeretetet, amellyel tanítványaikat neveltétek – tanítottátok ebben a tanévben is. Hivatástudatuknak köszönhetők azok a kimagasló eredmények, amelyekkel iskolánk büszkélkedhet.

A pedagógusok kimagasló és erő feletti munkáját is elismerték az elmúlt időszakban.

Käszné Lebő Zsuzsanna, a Mohácsi Tankerületi Központ vezetője Posztumusz Életműdíj adományozásával emlékezett meg intézményünk nemrégiben elhunyt zenetanáráról, Dobos Józsefről. Emlékét szeretettel megőrizzük!

Dr. Nagy István, Magyarország agrárminiszterétől 2023. június 1-jén a pedagógusnap alkalmából rendezett ünnepségen a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban elismerő oklevelet vehetett át Égi Veronika, intézményünk vezetője és gyógypedagógusa. Itt köszönte meg a bizalmat Rittlinger Józsefnek!

Iskolánk pedagógusa, Lichtmeszné Solt Erika a Mohácsi Tankerületi Központ pedagógusnapi ünnepségén a KIEMELKEDŐ PEDAGÓGIAI MUNKÁÉRT kitüntetésben részesült. Az elismeréshez szívből gratulálunk, további áldozatos munkájához sok örömet, sikereket és jó egészséget kívánunk!

E gyönyörű eredmények és felemelő pillanatok után igazgatónő mindenkinek jó pihenést, élményekben gazdag, fűben hempergős vidám nyarat kívánt!

Majd a Sombereki Kalász Márton Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2022/23 - as tanévét bezárta, hivatalosan is megkezdődött a VAKÁCIÓ!

>>>KÉPEK<<<